Coaching

Coaching er en-til-en-dialog med fokus på dig og dit mål.

At fortælle andre mennesker hvad de skal gøre er sjældent særlig effektivt.

Derfor handler coaching om at hjælpe dig med at finde frem til, hvad du synes, du skal.

Jeg stiller derfor de rigtige spørgsmål, så du kan finde de rigtige svar.

Netop fordi coaching ikke er rådgivning, vejledning eller terapi, men snarere et objektivt refleksionsværktøj, kan det anvendes meget bredt

Det er en sikker metode til at forøge og udbrede viden, færdigheder og kompetence.

Når jeg som coach med min bevidste kommunikation og holdning stimulerer dig til at udvikle dig.

Coaching bygger på teorier om læring og udvikling som en naturlig del af menneskers liv, og målet med coaching er i høj grad, at man bliver i stand til at regulere sine tanker, følelser og handlinger, og at man lærer af enhver situation i sit liv og dermed fremadrettet bliver mere ressourcestærk. Hvis man ikke mestrer sit indre spil, taber man med stor sandsynlighed sit ydre spil. Med andre ord, din største modstander skal ikke findes udenfor dig selv, men inde i dit eget hoved.

Coaching har fokus på nutiden og fremtiden, men inddrager ressourcer, læring og succesoplevelser fra fortiden

Jeg har aldrig kunne flyve og har overvejet medicin. Men så talte jeg med Zitta og jeg fik en hypnose. Da vi lettede efter en uge med Pink LadieZ fra Playitas var jeg lidt bange, men det var slet ikke i samme grad som før. Turen gik godt, jeg mærkede ingenting. Jeg sad oven i købet og kiggede ud af vinduet og nød lyset over København, da vi skulle lande. Det var virkelig en fantastisk fornemmelse i kroppen.
Jeg var afslappet og nød det "lidt". Jeg er mega glad for, at du kunne hjælpe mig. – Anne

Stresscoaching

Stress kan forebygges, håndteres og afhjælpes. Det er et spørgsmål om den rette indsats.

Stresscoaching er et særligt coachingforløb til dig, som ønsker at forebygge stress, er ved at udvikle stress eller som allerede har udviklet længerevarende stress.

Stresscoaching er en struktureret form for coaching, som adskiller sig fra almindelig coaching ved at være en langt mere styret proces. Almindelig coaching gives til mennesker, som har overskud til at forholde sig refleksivt til sig selv og sine omgivelser. Her har den coachede som oftest selv svaret på løsningen.

Som stressramt coaches man ikke i almindelig forstand, da stresscoachen tager styringen og fører den coachede sikkert gennem forløbet.

Som din stresscoach vil jeg styre dig effektivt og målrettet mod en hverdag med mere overskud.

Karrierecoaching 

 tager udgangspunkt i dine personlige styrker, talenter og værdier, da de er fundamentet for din trivsel og for at finde ud af, hvem du er, hvad du kan, hvordan du arbejder bedst, hvad du virkelig brænder for at lave, og hvor du gerne vil hen med din karriere.

Coaching kan fx omhandle flg. punkter:

Uanset om du er træt af dit job, i tvivl om du er på rette vej karrieremæssigt eller er blevet fyret, vil det skabe bekymringer, stress og måske også en følelse af lavt selvværd.

Coaching giver dig mulighed for i et fortroligt frirum at reflektere over og arbejde med de faktorer, der gør, at du føler dig fastlåst.

Book din tid her